På en auktoriserad bilskrot i Stockholm återvinns 95 %

En auktoriserad bilskrot hämtar din bil gratis och genom att skrota den på ett ansvarsfullt sätt bidrar de till att skapa en bättre miljö i Stockholm.

Det fanns en tid när gamla uttjänta bilar hamnade i skogen eller på någon annan plats där man hoppades att ingen skulle hitta dem. Man kan fortfarande se gamla bilvrak i naturen eftersom de inte försvinner utan bara står och skräpar och förgiftar miljön.

Som tur är har tiderna förändrats och det är numera lätt att bli av med en gammal bil. Det enda du behöver göra för att bli av med bilen är att kontakta en bilskrot. Genom en modern och auktoriserad bilskrot kan du få din bil hämtad om den står i eller i närheten av Stockholm.

En bilskrot hämtar inte bara din bil, de ser också till att den återvinns

När du vänder dig till en auktoriserad bilskrot i Stockholm kan du lita på att de tar väl hand om din bil. Eftersom bilar består av mycket järn och andra metaller finns det mycket som kan återvinnas vilket är bra för vår miljö. När man återvinner 1 ton järn sparar man exempelvis in 1 ton i koldioxidutsläpp.

Det finns många anledningar till att vända sig till en auktoriserad bilskrot. Genom återvinning och återanvändning hjälper du till att spara på naturens resurser. Delar av din bil kan nämligen komma till användning som reservdelar. Det enda du behöver göra är att fylla i ett kontaktformulär eller ringa så kommer de och bärgar din bil till bilskroten.

9 May 2023