Köp av truckar till företaget

Med hjälp av truckar kan du förflytta tunga vikter och även lyfta dem högt upp. Och det finns en stor mängd olika slags truckar att välja bland på marknaden.

Truckar är något som finns mer eller mindre överallt idag. Det kan vara på ett lantbruk, i en matvarubutik, på ett lager, som hjälp på en byggplats eller på ett sjukhus. Och till och med privatpersoner har ibland truckar. För de kan finnas överallt där du behöver kunna lyfta upp något tungt och förflytta det kortare eller längre sträckor.

Inom området truckar finns det de som är lättare och som går att hantera med handkraft. Men även truckar som går på el eller diesel. Allt beroende på vad du vill ha och vilken storlek på truck som du behöver för det du vill kunna göra. Eller så kanske du köper flera olika slags truckar.

Truckar av olika slag

Den vanligaste modellen av truckar är troligen handtrucken. Men därefter är det enklare truckar inom två olika slags modeller som brukar användas. Det handlar om motviktstrucken, som har ratt och som går att sitta i, och ledstaplaren, som du går bakom eller står på en platta bakom.

Båda dessa typer av truckar finns i olika omfång och storlekar. Men vill du ha något extra så kan du satsa på en teleskoplastare. Ett slags truck som kan flytta sina gafflar åt sidorna, tilta dem och liksom ett teleskop förlänga sin arm framåt och bakåt. En populär slags truck vid lastning och lossning samt på byggplatser.

15 Jun 2023