Hitta din bilskrot i Södertälje

Ibland är bilen så långt ifrån räddning att det enda som kvarstår är att köra den till bilskrot. Hitta din lokala, miljövänliga bilskrot i Södertälje.

Behöver du skrota bilen av en eller annan anledning? Låt inte bilen bara stå och rosta i ett hörn på gården tills den är oigenkännlig. Det är bättre att du gör dig av med den på ett miljövänligt sätt. Vi lever redan i en värld som kämpar för en trevligare miljö, så gör din del, och skrota din bil i Södertälje.

Vad gör en bilskrot mer miljövänlig än att bara låta bli att köra bilen? Om du låter din gamla bil stå och förfalla på en bakgård någonstans, så hamnar alla kemikalier och material på fel ställe. Om du tar bilen till bilskroten så kommer alla delar att återanvändas, så gott det går, och miljöfarliga kemikalier kan tas hand om på rätt sätt.

Upphämtning till bilskrot

Om du funderar på att skrota bilen så är det troligtvis eftersom den inte är i körbart skick. Det är inte en ursäkt för att inte skrota bilen. Du behöver bara ringa till en bilskrot så kommer de och hämtar ditt vrak. Visste du att du till och med kan få bilen upphämtad samma dag?

Tänk vad skönt att städa upp på gården, göra sig av med sånt som står i vägen och samtidigt ta hand om miljön. Det är de små sakerna som gör dig till en miljöhjälte. Så gör din del, skrota din bil när du inte tänker använda den mer.

21 Apr 2023